Wednesday, January 26, 2011

Tiada Lama Tiada Baru

Tiada Lama Tiada Baru...(satu-satunya) tajuk program nie mcm best kan. memang rata2 audience akan pkir program nie satu program yg bagus. memang bagus pun objektif rancangan ni. tp, pengendalian rancangan ni mcm hampeh.. pling aku kecewa sekali, AZWAN ALI!!! skarang aku paham knapa ramai org tak brapa suke dgn die. klu dah luar tu x elok, dalaman tu biarlah elok sikit.. mulut bkan main lg dia. langsung tak pandai nak jaga!!! maen keluar je dari mulut die. tp lantak lah.. bukan pasal program nie yg aku nak ckp.. aku just nak post kt sini yg aku n my classmates kena p tgok program tu kat Angkasapuri jumaat lepas. so aku nak share la dgn korg semua gmbr2 yg ade time kitaorg p sana.. to my friend, (syamimi kamarul zaman) : mimi, sori aku amik gmbr2 hg nie he he he...enjoy!!!
p/s : gmbr kt program tu x byk mana pun. gmbr sebelum brtolak p program tu ade la. he he he
                    





 kawan baik aku 2 org ni he he he

















sory azawan ali xde dlm gmbr ni.. he he he

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...