Thursday, July 7, 2011

maluuuuuuuuuuuuuuuu......


maluuuu
maluuuuuuuuu
maluuuuuuuuuuuuuuuu...
memang betul2 malu lah masa tu..
actually citer dia mcm ni.
mcm post aku yg sebelum ni,
aku ada post kan yg aku lepak2 ngn member2 aku kat queensbay..
memang kenangan terindah la kononnyer la kan dpt jumpa kawan2 lama..
tapi dlm tgh bergumbira dgn kawan2 tu,
ada lak insiden memalukan...
memang betul2 memalukan aku...
nak tau ape yg jadi??
skroll bawah..






bawah lagi






lagi laaa....bawah sikit lagiii...






wah korang ni memang betul2 nak tau lah ni..
dah habis skroll down dah??
ok nie dia...


jeng jeng jenggg!!............





TAK TUTUP ZIP SELUAR wehh...
malu siot...
sape tak malu..
tgh aku syok jalan2 dgn member2 aku sambil shoot2 gambar.
tetiba ade sorg brader ni panggil aku..
"bang..bang.. sini jap bang"
aku heran gak apesal dia panggil2 aku..
nak mintak aku amek gmbr dia dgn family dia ke..
kebetulan kamera aku yg pegang masa tu..
yg wife dia kat sebelah dh tersengih2 kerang.
ermmmm..apesal?aku layan je lah...
slow2 brader tu bisik kat aku..
"bang, zip tak tutup bang.."
aiyarkkkkk!!!!
malu wehh
dah lah bini dia sengih2
memang malu tak terkata la waktu tu...
tuhan je yg tau betapa malunye aku masa tu.
aku pun ape lg, slow2 la sambil cover2, aku tarik zip jeans aku balik..
rasanya aku tutup zip masa gi toilet sblm tu..mngkin zip aku tu trbukak sendiri kot...
ermmm..ntah ler..lantak lah..
tima kaseh byk2 la kt brader tu..
kalo tak, mmg aku lg malu la jawabnyer dgn org laen..
lepas tu, aku tak pusing balik dah kt arah brader tu...
aku ajak member2 aku ikut jalan lain...
malu wehh,,,
nasib lah member2 aku sporting n aku boleh pecayakan dorg xkan pecahkan rahsia ni..
last2 aku gak yg post kt blog aku ni..
hahaha..apa cer..
layan je lah...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...