Thursday, September 15, 2011

pindah rumah + cuma sekali sekala je dapat blogging..

Assalamualaikum wbt
kepada semua pengunjung blog safwanabukasim.blogspot.com

terima kasih kpd sesiapa yg sudi singgah2 blog aku selama nie.
mulai saat ini,
aku akan lama2 sekali berblogging 
sbb semester baru dah bermula..
dan sekarang aku berada di tahun akhir..
so aku tak byk masa sgt nk berblogging sbb perlu study..



insyaAllah lama2 sekali aku akan update..
thanks kpd semua..

utk pengetahuan semua, aku baru berpindah ke rumah sewa baru
di seksyen 7, Shah Alam.
Alhamdullillah kat sini aku kenal kawan baru..
tp biasalah..x semua manusia sama
kebanyakan byk buat hal sendiri..tp ada jgk yg ok..
terima je lah....

memang penat proses pindah rumah..
byk barang nk kena kemas..
paling best umah flat aku ni tingkat 5..
xde lif plak tu..
terbaikkkkk....


apa pun aku bersyukur ada tempat utk berlindung 
n dpt kenal kawan baru..

to all, keep blogging..
insyaAllah suatu masa nnt bila free
aku akan sambung berblogging..
adios amigos....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...